Zamieszczone przez szkoda
Ale, ale, koniec OT!

Daj sobie spokuj !!! albo podnieś próg kwotowy, albo zejdz kalsę niżej, albo po prostu nie zmieniaj auta bo masz dobry samochód z małym przebiegiem.
).
. Ale argumenty jak wyżej.
, więc nie chcę się martwić drogim autem, bo gdyby mi je ukradli to przez dwa tygodnie mógłbym się nawet nie zorientować :szeroki_usmiech. Nie chcę też latać na parking strzeżony niewiadomo gdzie i go jeszcze opłacać oprócz auto-casco.
. Zawsze przy okazji przeglądu okresowego proszę o dokładną kontrolę, ale ostatnio kazali nic nie ruszać i jeździć. Więc jeżdżę
.
i to jest cała prawda o tych tanich samochodach z allegro. Owszem takich ofert jest za trzęsienie tylko jak chcesz kupic auto dobre i zadbane dla siebie to okazuje się, że nawet nie ma po co ogladac tych okazji cenowych, bo to po prostu trupy aut. Po prostu porządne auto musi porzadnie kosztować!! Dlatego napisałem ci że za 30 tys zł nie kupisz dobrze utrzymanego auta klasy średniej z 2006 r. spośród marek jakie wymieniłeś
Nawet najtańsze z nich Mondeo II i Vectra C to wydatek ok. 35 tys zł za porządny i zadbany egzeplażz 2006 r. nie wspominajac juz o Hondzie czy Maździe które są duzo droższe.

Komentarz